Nieuwsbrief 14 april 2017

Terugblik op de afgelopen 2 weken

Op maandag 3 April en dinsdag 4 April hebben we gewandeld vanaf beweegcentrum Zeeland Gezond in Middelburg, na een korte rondleiding en een informatief gesprek met de eigenaar Marco Schroevers hebben we nog heerlijk van het weer en de prachtige omgeving kunnen genieten tijdens de wandelingen!
Zeeland Gezond is een beweegcentrum met een heel divers aanbod zo hebben we gemerkt, en we werden ook zeer hartelijk ontvangen! Mocht u na de Zeeland In Beweging Challenge op zoek zijn naar een andere uitdaging, is Zeeland Gezond misschien iets voor u! Neem eens een kijkje op de website www.zeelandgezond.nl

Op maandag 10 en dinsdag 11 April hebben we gewandeld vanaf Huisartsen Praktijk Ponten in Nieuw en Sint Joosland, wederom met prachtig weer dit keer door een heerlijk stuk buitengebied gelopen!


Vooruitkijkend naar de komende weken

17 en 18 April 2017:
Deze week is het Pasen en staat er zelf wandelen gepland, in de paasweekenden trekken veel mensen er op uit, en nemen de wandelschoenen mee, of de fietsen!

24 en 25 April 2017:
Het is meivakantie en ook wij houden een weekje vakantie!

1 en 2 Mei 2017:
Op maandag 1 Mei wandelen we vanuit de praktijk in Arnemuiden en op dinsdag 2 Mei wandelen we vanuit korfbalvereniging KV-TOP, de kantine van KV TOP heet het korfje, en vanaf daar wandelen we die dag!

8 Mei 2017 – Informatie avond:
Op maandag 8 Mei houden we een hele bijzondere informatie avond, dit zal gaan over voeding!
De locatie van de Informatie avond is Grando Keukens aan de Mortiere boulevard nr 42 in Middelburg op het terrein van de Mortiere Boulevard.
De avond begint om 19.00 uur en is omstreeks 20.45 uur afgelopen.

Een informatie avond in een winkel met keukens???
Tja dat beloofd wat! Op een bijzondere (bijzonder lekkere J) en inspirerende manier willen we u deze informatieavond aanbieden!
Centraal staat deze avond de schijf van 5, en de veranderingen hierin, voor veel mensen lijkt het nog lastig in de praktijk te brengen, veel mensen denken ook dat het erg ingewikkeld is om anders te eten.
In ons Zeeland In Beweging team zit Gerda Belfroid, van het dietisten duo Dieetoke, zij gaat u over deze wijzigingen in de schijf van vijf meer vertellen op deze avond, en waarom deze wijzigingen er zijn gekomen!
Rosanne Caljouw, gewichtsconsulente en voedingsdeskundige gaat u op deze avond, laten zien dat hoe u deze veranderingen in de praktijk kunt brengen! Met een aantal recepten die eenvoudig , lekker en makkelijk te maken zijn, ennnnn nog belangrijker ook nog eens erg gezond zijn!!
Ter plekke in de keuken showroom van Grando keukens, onder het deskundig oog van Ernst de Waal en Michel de Ridder, willen we u laten ervaren dat het niet moeilijk hoeft te zijn om kleine veranderingen in het voedingspatroon aan te brengen!

Deze avond vergt enige voorbereiding, graag willen we van u weten of u aanwezig kunt zijn, u kunt dit laten weten via ons email adres zeelandinbeweging@outlook.com, of op 1 of 2 Mei tijdens de wandelingen in Arnemuiden.
We hopen uiteraard dat u allen aanwezig kunt zijn!

15 en 16 Mei Middelburg Beweegt

Op dinsdagmiddag is het een aantal keren voorgekomen dat we een andere wandelgroep tegenkwamen, namelijk een groep welke wandelen met Middelburg Beweegt.

Op 17 Mei staat de laatste testdag gepland, om de organisatie van deze dag te kunnen realiseren hebben we in deze week een zelfwandelweek gepland. Inmiddels hebben we als Zeeland In Beweging team goede contacten met een aantal leden van Middelburg beweegt. Middelburg beweegt is een mooi initiatief in de gemeente Middelburg, en heeft een breed aanbod van activiteiten in de buitenlucht! Na overleg hebben we als Zeeland In Beweging team gevraagd aan Middelburg beweegt of zij iets voor u kunnen betekenen zodat u kunt kennismaken met deze stichting. En dat wilden ze heel graag doen voor ons doen! Wij kregen hierbij de volgende uitnodiging:

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de Zakloop en de Meidoornloop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: